• Småbarns­pedagogik

Trafikskyddets webbinlärningsmiljö för personalen inom småbarnspedagogiken inspirerar och ger tips för genomförandet av trafikfostran

Webbinlärningsmiljön för personalen inom småbarnspedagogiken erbjuder information och tips för att genomföra trafikfostran. Kursen är helt gratis och flexibelt då den kan avläggas i delar. Du får ett intyg över genomgången kurs.

Varför lönar det sig att avlägga kursen?

Kursen ger dig färdiga och lättanvända material- och funktionstips som underlättar hanteringen av trafikteman i vardagen. 

Hur kan man inleda kursen?

Registrera dig till kursen via länken nedan: Trafikskyddet.fi/SBP.

Välj Rekisteröidy (registrera dig) och ange din e-postadress i fältet som öppnas. Därefter skickar systemet en registreringslänk till dig per e-post och du kan inleda kursen.

Du kan delta i kursen med vilken enhet som helst, men med mobiltelefon kan en del av uppgifterna synas som ganska små.

Kursens längd:

Det tar ungefär två timmar att avlägga kursen. 

Du kan avlägga kursen antingen på en gång eller flexibelt i mindre delar och fortsätta där du slutade senast på kursen.  

Hur får du ett intyg över kursen?

När du har avlagt kursen kan du ladda ner intyget från inlärningsplattformen. För att bli godkänd i kursen krävs att du fördjupar dig i kursens kapitel och utför alla uppgifter som ingår i dem.

Vi önskar dig studieglädje!

Respons på kursen:

”Kursen var kompakt, men mycket relevant och förverkligandet var kul. Uppgifterna, videorna, tilläggsmaterialen och texterna löpte smidigt framåt och informationshungern förde lätt från en uppgift till nästa. Det var fint att kursen tydligt var rätt skräddarsydd för målpubliken.”

”Lättillgänglig information som byggts upp smidigt. Filen med sammanställningen av materialet i slutet av kursen är bra.”

”Utskrivbara/beställbara affischer om viktiga ämnen för grupper finns även för föräldrar. Och många nyttiga länkar och verksamhetstips.”

I problemsituationer, kontakta: digioppiminen@liikenneturva.fi.