Toimintavinkkejä liikennekasvatukseen

    Olemme julkaisseet uudet selkeät video-ohjeet Kiperä kävely- ja Valintatunneli -harjoitteisiin. 

    Kiperässä kävelyssä havainnollistetaan miten kahden asian samanaikainen tekeminen vaikuttaa suoritukseen (esim. kännykän käyttö liikenteessä). Harjoitus sopii hyvin kolmasluokkalaisille ja sitä vanhemmille. Käy katsomassa video-ohjeet Liikenneturvan sivulta ja kokeile kiperää kävelyä ryhmäsi kanssa.

    Valintatunnelissa herättää nuoret pohtimaan arkisia valintoja ja perusteluita valintojemme takana. Millaisiin liikenteeseen liittyviin ristiriitatilanteisiin ja valintoihin voi päätyä? Valintatunneli sopii hyvin toteutettavaksi yläkoululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden kanssa. Käy katsomassa video-ohjeet Liikenneturvan sivulta ja testaa valintatunnelia oppilaidesi kanssa.