Liikenneturvallisuusviikko tulee jälleen – ota ajankohta talteen

  Valtakunnallista liikenneturvallisuusviikkoa vietetään jälleen 12.9.-16.9.2022. Merkitse ajankohta jo nyt ensi lukukauden kalenteriin. Viikko toimii perinteisenä lähtölaukauksena koko lukuvuoden kestävälle liikennekasvatustyölle niin varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa, kouluissa kuin oppilaitoksissakin. Tänä vuonna viikon teema nivoutuu turvallisiin koulumatkoihin.

  Viikon materiaaleissa keskitytään eri kulkumuotoihin, joilla koulumatkoja kuljetaan. Lisäksi materiaaleissa käsitellään vertaisryhmän ja kanssaliikkujien vaikutuksia koulumatkojen liikenneturvallisuudelle.

  Aiempien liikenneturvallisuusviikkojen materiaalit hyödynnettävissä

  Edellisvuosien teemaviikkojen opetusmateriaalit ovat edelleen hyödynnettävissä kasvatustyön tukena. Materiaalit löytyvät verkkosivu-uudistuksemme myötä entistä helpommin esimerkiksi kohderyhmän, muodon tai teeman mukaan suodatettavina. Materiaalit löytyvät Liikenneturvan sivuilta.

  Kerro omat ideasi Liikenneturvallisuusviikon materiaalien laadinnan tueksi

  Otamme vastaan ajatuksia, ideoita sekä toiveita liikenneturvallisuusviikon materiaaleihin liittyen, lähetä omasi osoitteeseen tomi.niemi@liikenneturva.fi