Liikenneturvan verkkosivut uudistuivat – anna palautetta ja voita heijastinpalkinto!

  Liikenneturvan uudet verkkosivut kokoavat selkeitä aihekokonaisuuksia eri liikenneturvallisuusteemoista. Koulun tai varhaiskasvatuksen henkilöstönä, nuorisotyöntekijänä, pyöräilijänä tai autoilijana löydät uusilta verkkosivuiltamme niin työkaluja liikennekasvatukseen kuin keinoja omaan arkeesikin.

  Uudet verkkosivumme pyrkivät parempaan digitaaliseen saavutettavuuteen niin kielellisesti kuin teknisestikin, ja sivusto toimii sekä työasemalla että mobiililaitteilla. Ruotsinkielinen sisältö täydentyy sivustolle jatkuvasti, ja englanninkieliset sivut julkaistaan loppuvuodesta 2021.

  Sivuston eri osiot toimivat parhaiten, kun kävijä suodattaa sisällön itselleen sopivaksi esimerkiksi kohderyhmän tai teeman mukaan.

  Materiaalia liikennekasvatukseen eri kohderyhmille

  Olemme keränneet Opetusmateriaalit-otsikon alle runsaasti materiaalia liikennekasvattajille, ovat he sitten neuvolatyöntekijöitä, varhaiskasvattajia, opettajia tai nuorisotyöntekijöitä.

  Järjestämme myös liikenneturvallisuuteen ja -kasvatukseen liittyvää koulutusta muiden muassa opettajille, neuvolatyöntekijöille, nuorisotyöntekijöille. Avoimet koulutuksemme löytyvät jatkossa Koulutus-otsikon alta.

  Liikenneturvan tuottamat fyysiset materiaalit ovat jatkossa tilattavissa verkkokauppaa muistuttavan Tilaustuotteet-sivun kautta. Liikennekasvatuksen tueksi tuotetut materiaalit ovat maksuttomia.

  Anna palautetta ja voita heijastimia!

  Anna meille palautetta uudistuneista verkkosivuistamme, ja voit voittaa heijastimet lapsiryhmälle, jonka kanssa työskentelet!

  Anna palautetta ja osallistu arvontaan tästä