• Perusopetus (luokat 3-6)
  • Perusopetus (luokat 7-9)

Vastaa perusopetuskyselyyn ja voita heijastimet oppilasryhmällesi

Liikenneturva selvittää syksyllä 2022 verkkokyselyn avulla liikennekasvatuksen toteutumista perusopetuksessa. Vastaamalla kyselyyn voit voittaa heijastimet oppilasryhmällesi tai pyöränvalot omaan fillariisi.

Kyselyn tavoitteena kartoittaa liikennekasvatuksen toteutumista kouluissa

Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen liikennekasvatus kaikilla vuosiluokilla tukee merkittävästi lasten ja nuorten turvallisen liikkumisen taitoja. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa, miten liikennekasvatus toteutuu kouluissa tällä hetkellä. Tämän tiedon pohjalta Liikenneturva voi tukea teitä opettajia ja muita perusopetuksen parissa työskenteleviä entistä paremmin.

Kerro meille näkemyksesi perusopetuksen liikennekasvatuksesta


Toivomme mahdollisimman laajasti vastauksia eri puolilta Suomea sekä eri ikäisiä oppilaita ja eri oppiaineita opettavilta opettajilta, koulujen hallinnossa työskenteleviltä sekä koulujen johdolta. Verkkokyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia ja kyselyyn vastataan nimettömästi.

Kaikilla kyselyyn vastanneilla on mahdollisuus osallistua heijastinpakettien ja pyöränvalosettien arvontaan. Arvomme 5 kpl heijastinpaketteja (heijastava kassi, jossa 30 heijastinta) ja 5 kpl pyöränvalosettejä.

Käythän kertomassa meille näkemyksesi perusopetuksen liikennekasvatuksesta sunnuntaihin 11.12.2022 mennessä. Kyselyyn pääset tästä linkistä.