• Perusopetus (luokat 3-6)

Etäkoulutusta opettajille – painotuksena pyöräilykasvatus

Lähestyvän kevään myötä pyöräily tulee jälleen lisääntymään. Miten pyöräily näkyy teidän koulussanne? Liikenneturva tarjoaa maksutonta tilauskoulutusta alakoulujen henkilöstölle liikennekasvatuksen toteuttamisen tueksi. Vuonna 2022 koulutuksissa painottuu erityisesti pyöräilykasvatus.

Etäyhteyksin toteutettavassa koulutuksessa käsitellään liikennekasvatuksen toteuttamista kouluympäristössä, mietitään opetussuunnitelman kirjauksia liikennekasvatuksesta, jaetaan kokemuksia sekä toimintavinkkejä liikenne- ja pyöräilykasvatuksen toteuttamiseen alakoulussa.

Koulutuksen kesto on n. 1,5h ja se toteutetaan lähtökohtaisesti Microsoft Teams -ympäristössä.

Koulutus voidaan toteuttaa yhden tai useamman koulun henkilöstölle. Tiedustele tilauskoulutuksen järjestämistä sähköpostitse osoitteesta tomi.niemi@liikenneturva.fi tai oman alueesi aluetoimistolta.