• Varhais­kasvatus

Tulossa: Liikenneturvan verkkokurssi varhaiskasvattajille

Liikenneturva laajentaa koulutusvalikoimaansa varhaiskasvattajille ja muille alle kouluikäisten lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Haluamme tarjota ajasta ja paikasta riippumattoman tavan opiskella lisää lasten liikennekasvatuksesta verkossa.

Verkkokurssi on ilmainen ja kaikille avoin. Se on selainpohjainen ja sille voi osallistua niin tietokoneella kuin kännykälläkin. Verkkokurssi on tehtävissä noin tunnissa ja sen suorituksesta saa todistuksen.

Verkkokurssilla käsitellään lasten liikenneturvallisuustilannetta ja tekijöitä, jotka vaikuttavat lasten liikenneturvallisuuteen. Kurssi tukee suunnitelmallisen liikennekasvatustyön tuomista arkeen ja tarjoaa monipuolisia ja heti käyttövalmiita toimintavinkkejä eri liikenneaiheiden käsittelyyn lasten kanssa.  Kurssilla tutustuu myös materiaaleihin, joita voi hyödyntää huoltajien kanssa.

Olemme pilotoimassa verkkokurssia huhtikuussa ja haemme vapaaehtoisia varhaiskasvattajia testaamaan kurssia. Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua pilotointiin jättämällä yhteystietosi lomakkeelle.

Palkitsemme kaikki pilotoinnissa mukana olleet heijastavilla palkinnoilla.

Tavoitteena on, että varhaiskasvattajien verkkokurssi avataan kesällä 2021. Palataan asiaan ja mukavaa kevättä!