• Perusopetus (luokat 3-6)

Tutustu Filla&Rilla -oppimisympäristöön Hämeenlinnan ITK-konferenssissa 20.-22.3.2019

Kaipaatko uusia ideoita turvallisen pyöräilyn harjoitteluun? Filla&Rilla -oppimisympäristö tuo oivalluksia, intoa ja iloa pyöräilykasvatukseen.

Filla&Rilla on Liikenneturvan toteuttama ja ylläpitämä, 3.-6. -luokkalaisille suunnattu selainpohjainen oppimisympäristö, jonka avulla voit helposti ja hauskasti opettaa turvallisessa pyöräilyssä tärkeitä taitoja.

Oppimisympäristön tehtävät vahvistavat oppilaiden sääntötuntemusta, ymmärrystä vuorovaikutuksen merkityksestä liikenteessä sekä turvallisten valintojen tekemisen taitoja. Filla&Rillassa hyödynnetään myös virtuaalimaailmaa, jonka avulla harjoitellaan erityisesti havaintojen tekemistä. Filla&Rillan käyttö on kouluille maksutonta. Oppimisympäristön löydät osoitteesta fillarilla.fi.

Filla&Rilla -oppimisympäristöön pääset tutustumaan tänä vuonna myös 20.-22.3.2019 Hämeenlinnan Aulangolla järjestettävässä Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) -konferenssissa, joka on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma.

Filla&Rillan löydät konferenssin ohjelmasta seuraavasti:

”Voiko turvallista pyöräilyä harjoitella digitaalisessa oppimisympäristössä?” -työpaja 20.3.2019

Kaikille pyöräilykasvatuksen uusista tuulista kiinnostuneille suunnattu työpaja tarjoaa mahdollisuuden tutustua oppimisympäristöön käytännössä. Yhdessä muiden kanssa keskustellen pohditaan sitä, miten oppimisympäristöä voisi hyödyntää osana koulujen liikennekasvatustyötä.

Maksuttomaan työpajaan ilmoittaudutaan erikseen oheisesta linkistä: https://ohjelma.itk-konferenssi.fi/event/voiko-turvallista-pyorailya-harjoitella-digitaalisessa-oppimisymparistossa-100/register

Konferenssin näyttelyosastolla nro 215 Filla&Rillaa esitellään 21.-22.3. Lue lisää näyttelystä: www.itk-nayttely.fi/

Tervetuloa tutustumaan!

ITK-konferenssi kokoaa vuosittain yhteen lähes 2 000 opettajaa, rehtoria, opetusteknologian asiantuntijaa, tutkijaa, päättäjää, opiskelijaa ja muita asiasta kiinnostuneita. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo 30. kerran.  Lue lisää tapahtumasta: https://itk-konferenssi.fi/