Tavataan Educassa – tarjolla tapahaasteita sekä ideoita ja vinkkejä liikennekasvatukseen

    Liikenneturva on perinteiseen tapaan mukana opetus- ja kasvatusalan suurtapahtumassa Educa-messuilla Helsingin messukeskuksessa 25.-26.1.2019. Liikenneturvan osastolla 6h90 on tarjolla vinkkejä ja ideoita liikennekasvatuksen tueksi.

    Liikenneturvan teemana Educa-messuilla on liikennekasvatus koulun arjessa. Messujen yhteydessä julkaistaan Liikenneturvan opettajille tekemän kyselyn tulokset. Kyselyn mukaan opettajat kaikilla kouluasteilla kokevat liikennekasvatuksen tärkeäksi teemaksi. Koulun yhteiset käytännöt, liikennekasvatuksen systemaattisuus sekä oppilaiden osallisuuden ja opettajan omien valmiuksien vahvistaminen nousivat kyselyssä esiin erityisinä kehittämiskohteina.

    Liikenneturvan messuosastolla pääset pyöräyttämään haastepyörää, joka kannustaa opettajaa miettimään omaa toimintaansa liikennekasvattajana. Osastollamme pääset myös tutustumaan toiminnallisiin liikennekasvatuksen menetelmiin ja saat mukaasi juuri sinun ryhmällesi mietityn tehtävän. Tehtävän suorittamisesta Liikenneturva palkitsee herkullisella palkinnolla.

    Tervetuloa osastollemme keskustelemaan opettajille suunnatun kyselyn tuloksista sekä keräämään käytännönläheiset vinkit liikennekasvatukseen.

    Nähdään messuilla!