Vastaa kyselyyn ja auta kehittämään liikennekasvatuksen toimintamalleja

  Liikenneturva kartoittaa opettajien kokemuksia liikennekasvatuksen toteuttamisesta kouluissa ja oppilaitoksissa sähköisen kyselyn avulla. Kyselyn avulla keräämme tietoa opettajien näkemyksistä liikennekasvatuksen sisällöistä ja toteutuksesta kouluissa, käytössä olevista opetusmateriaaleista sekä koulujen liikenneturvallisuutta tukevasta toimintakulttuurista.

  Kyselyssä voi antaa palautetta myös valtakunnallisen liikenneturvallisuusviikon materiaaleista sekä esittää Liikenneturvalle toiveita liikennekasvatukseen tarvittavista materiaaleista ja tuesta.

  Opettajat ovat koulun arjen parhaita asiantuntijoita, joiden äänen kuuleminen on erittäin tärkeää toimintaa kehitettäessä. Opettajien näkemykset antavat arvokasta tietoa, jotta voimme kehittää tukeamme kouluille ja oppilaitoksille entistä paremmaksi sekä tuoda kouluissa toteutettavan liikennekasvatustyön merkitystä esiin.

  Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Vastanneiden kesken arvomme 10 kpl kahden leffalipun paketteja.

  Vastaa kyselyyn tästä.

  Lue lisää kyselystä ja katso arvonnan säännöt täältä.

  Kiitos!