Tervetuloa Ammattilaisten vaikutusmahdollisuudet nuoriin kuljettajiin -webinaariin

  Suomen Liikennelääketieteen yhdistyksen, Onnettomuustietoinstituutin ja Liikenneturvan webinaarissa toukokuussa keskitytään nuoriin. Webinaarissa avataan nuoruuteen liittyviä ilmiöitä ja käydään läpi, millainen kohderyhmä nuoret liikenneturvallisuustyössä on.

  Osallistujille muodostuu kokonaiskuva tämän hetken keskeisistä liikenneturvallisuuskysymyksistä nuorten parissa. He saavat webinaarista eväitä nuorten kohtaamiseen ja liikenneturvallisuusteemojen käsittelyyn heidän kanssaan.

  Webinaari on maksuton ja se on tarkoitettu kaikille nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille, kuten opettajille, lääkäreille, psykologeille, nuorisotyöntekijöille ja poliiseille.

  Webinaari järjestetään 5.5.2022 klo 13-16.

  Ilmoittaudu webinaariin tästä 

  Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Jos et pysty osallistumaan, mutta haluat nähdä tallenteen, ilmoittaudu webinaariin silti. Linkki mahdolliseen tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille.

  Lisätietoja

  suunnittelija Mia Nyholm, mia.nyholm@liikenneturva.fi, p. 020 7282 342
  suunnittelija Hanna Rutila, hanna.rutila@liikenneturva.fi, p. 020 7282 348

  Tutustu webinaarin ohjelmaan täällä.

  Webinaarin teema jatkuu syksyllä toisessa seminaarissa, joka keskittyy nuorten ajoterveyden arviointiin.